ДОБРОДОЈДОВТЕ

Безброј идеи за вашиот дом…

Најдобар избор и врвен квалитет.

Најдобри производи од глобалниот пазар.

Гросист е директен увозник, на илјадници производи кои внимателно ги одбираме од глобалниот пазар, со исклучително високи и строги критериуми за квалитет.

СЕДИШТЕ

ДПТУ Гросист ДОО, се наоѓа во индустриска зона Василево, оддалечено 4км од Струмица.

МАГАЦИН

Располагаме со 1600 м2 магацински простор, за брза и квалитетна услуга на нашите коминтенти.

ИЗЛОЖБЕН САЛОН

Во склоп на комплексот Гросит, имаме прекрасен изложбен салон од 250 м2, каде што се изложени сите производи што ги имаме на залиха.

Комплекс Гросист

Контактирајте не

5 + 10 =