За Нас

Гросист е основан 1993 година, како една од првите фирми од ваков вид во Македонија. Благодарение на изборот и квалитетот на производите, Гросист сеуште е водечка фирма на пазарот, со над 400 редовни клиенти од Македонија и странство, 15 вработени и нов деловно – изложбен и магацински простор:

  • Изложбен простор – 250 m2
  • Магацин – 1600 m2
  • Административен дел – 160 m2

Основна дејност на Гросист е директен увоз и продажба на украсни предмети и предмети за домаќинството од порцелан, стакло, ростфрај, голем избор на новогодишни, божиќни, велигденски украси, вештачко цвеќе, плетени корпи и друго, кои се увезени од Кина, Тајланд, Тајван, Индија, Колумбија, Бразил, Виетнам, Чешка, Турција, Германија и Италија.

Глобално Искуство

Соработуваме со компании од 3 континенти и повеќе од 20 земји.

Напредно Мислење

Секогаш сме отворени за имплементирање на најнови светски стандарди.

Решавање Проблеми

Нашата политика да се дава приоритет на решавање на евентуалните проблеми.

Задоволни Муштерии

Кај нас клиентите се секогаш во право, отворени сме за сите добронамерни захтеви и барања.

Нашата Приказна

Од мала продавничка која беше отворена 1989, со квалитетно и продуктивно работење ја формиравме Гросист ДОО во 1993. Отсекогаш сме биле со напредно мислење и за многу работи сме лидери на пазарот. Освен вредната работа на нашите вработени применуваме највисоки светски искуства менаџмент, услуга и алатки за постигање на крајната цел. Задоволни муштерии и зголемен обрт.

  • Бренд 80% 80%
  • Маркетинг 53% 53%
  • Развој 69% 69%
  • Задоволни Коминтенти 90% 90%