ГРОСИСТ ДОО

с. Василево 383

2411 Василево, Северна Македонија

 

Дисконтен центар (Индустриска Зона Василево – Струмица)

Тел: +389 34 353 353

E-mail: info@grosist.com.mk

 

Продавница (ул. Ленинова 99 – Струмица)

Тел: +389 34 346 063

 

Комплекс Гросист

Контактирајте не