Алатка – Нож за Зелка | ЅЈ22-0385

Опис

Мултинаменска Алатка – Нож која може да јасе користи за овошје и зеленчук.

А посебно е погодно за зелка.

Исклучително практична и лесна за користење изработена од нерѓосувачки челик и дрвена рачка.

 

 

 

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Алатка – Нож за Зелка