Аркопал длабока чинија (28,5 см) | Ц8018

Шифра: Ц8018 Категории: , ,

Опис

Акропална длабока чинија со дијаметар од 28,5 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.