Аркопал здела-Cadix(16 см) | Д7499

Шифра: Д7499 Категории: , ,

Опис

Аркопална здела со дијаметар 16 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.