Аркопал плитка чинија (27 см) | ПА27

Шифра: ПА27 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија за служење на главно јадење со дијаметар 27 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.