Аркопал плитка чинија (31см) | ПА31

Шифра: ПА31 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија за служење на главно јадење со дијаметар 31 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.