Аркопал Чинија за главно јадење (24 см) | ЛУХ27

Шифра: ЛУХ27 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија со елегантна декорација за служење на главно јадење со дијаметар 24 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.