Аркопал чинија за десерт-Cadix(19 см) | Х4129

Шифра: Х4129 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија за служење на десерт со дијаметар од 19 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.