Аркопал Чинија за пица/сервирање (32 см) | Ц8016

Шифра: Ц8016 Категории: , ,

Опис

Акропална чинија за пица/сервирање со дијаметар 32 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.