Аркопал Чинија за предјадење или десерт (20 см) | ЛУХ20

Шифра: ЛУХ20 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија со елегантна декорација за служење на предјадење или десерт со дијаметар 20 см.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.