Аркопал Чинија за ручавање (25 см) | 11367

Шифра: 11367 Категории: , ,

Опис

Аркопална чинија за ручавање и дијаметар од 25 см Држачот не е вклучен во цената.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.