Бел Дедо Мраз Диригент (30 см) | 66А-1

Опис

https://youtu.be/X0494SQAFNM   Бел новогодишен украс Дедо Мраз на батерии. Димензии: 30 м

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.