Божиќен украс (15х12) | 23159

Опис

Божиќна куќичка изработена од дрво и керамички фигури.
Димензии: 15х12 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.