Божиќен украс (20х16) | 25561-1

Опис

Божиќна куќичка изработена од дрво и керамички фигури.
Димензии: 20х16 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.