Врв за елка (17,5 см) | 175

Шифра: 175 Категории: ,

Опис

Врв за елка во форма на ѕвезда.
Димензии: 17.5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.