Врв за елка (18,5 см) | 185

Шифра: 185 Категории: ,

Опис

Врв за елка во форма на ѕвезда. Димензии: 18,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.