Врв за елка (19 см) | 12Ѕ-9024

Шифра: 12Ѕ-9024 Категории: ,

Опис

Врв за елка во форма на ѕвезда.

Димензии: 19 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.