Врв за елка (20 см) | 200

Шифра: 200 Категории: ,

Опис

Врв за елка во форма на ѕвезда.
Димензии: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.