Врв за Елка (23см) | ф17-17123-златно

Шифра: ф17-17123-златно Категории: ,

Опис

Врв за елка во форма на ѕвезда.

Должина: 23 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Врв за Елка (23см)