Даска за сечење ЗД (37 x 23см) Повеќе дезени | 3723

Опис

3Д (дезенот е со 3Д ефект) даска за сечење изработена од квалитетна пластика достапна во повеќе дезени. Димензии: 37×23 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.