Двостран Вакум Држач (Сет 2) | 1949-3

Опис

Исклучително практичен двостран вакум држач за реквизити. Иновативно и генијално, овој реквизит има вакум пипки од двете страни. Сега слободно може гелот за туширање или шампонот да си го прилепите на плочките или туш кабината. Во сетот се вклучени по 2 двострани држачи. Држачот е достапен во два модели срце и рака.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.