Држач за кујнски прибор (18×10 см) | ХЅ126

Шифра: ХЅ126 Категории: , ,

Опис

Држач за кујнски прибор изработен од метал.

Димензии
Висина:  18 см
Дијаметар: 10 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.