Држач за чаши (26 см) Повеќе бои | ХЅ926

Опис

Држач за 6 чаши достапен во виолетова и црвена боја. Димензии Висина: 26 см Дијаметар: 19 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.