Елка Премиум (1,65 м) | E5

Шифра: E5 Категории: ,

Опис

Високо квалитетна новогодишна елка.
Изработена од врвни материјали. 
Единствена на пазарот во Македонија, оваа вештачка елка е нешто најблизу до природната елка.

Димензии: 1,65 м

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.