Здела (13см) Повеќе бои | 6724-2

Опис

Mултипрактичнa елегантна зделa за секаква намена достапна во повеќе бои.

Димензии
Висина: 7 см
Дијаметар: 13,5 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Здела (13см) Повеќе бои