Здела (13 см) Повеќе бои | СП-4069

Шифра: СП-4069 Категории: , ,

Опис

Mултипрактичнa зделa за секаква намена достапна во повеќе бои. Димензии Висина: 7 см Дијаметар: 13,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.