Керамика ламба (35см) | 8253

Шифра: 8253 Категории: , ,

Опис

Столна ламба изработена од керамика со модерен дизајн. Висина со абожур: 35см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.