Керамика сад за сапун (13см) | М106С

Опис

Дозерка за течен сапун, изработена од украсна керамика.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.