Кутии за храна (сет 3) | 4915

Шифра: 4915 Категории: , ,

Опис

Кутијата е изработена од непропустлива пластика, идеална за чување на Вашата храна. Достапна е во три бои сина, розева и зелена. Горниот дел од кутијата е проѕирен. Димензии 22х15см 19х12см 14х10см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.