Кутија за Клучеви (25x18x4см) | ЛХ316Б51-сиво

Опис

Исклучително практична дрвена кутија за клучеви со натпис KEYS

Со овој прекрасен реквизит конечно ќе си ставите ред во домот и ќе си ги чувате клучевите на едно место, нема повеќе губење време барајќи ги клучевите.

Кутијата може да ја закачите и на ѕид благодарение на закачалката од задната страна.

 

Димензии:
-Висина 25 см
-Должина 18 см
-Ширина 4 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Кутија за Клучеви (25x18x4см)