Кутија за Накит (30x20x21см) | Х065

Опис

Елегантна и модерна кутија за накит обложена со еко-кожа, дискретно декорирана со прекрасен цветен рељеф.

Кога е затворена има благодарение на практичната рачка декорирана со роза накитот може лесно да го носите како во куфер.

Кога ќе се отвори автоматски се отвараат и преградите со комори за различен накит.

Кутијата се состои од повеќе прегради за прстени, огрлици, нараквици и друг накит.
Има огледало и механизам за заклучување со комбинација бројки.

Димензии:
Висина 20 см
Ширина 21
Должина 30 см

 

За продажба на големо, повелете во нашиот дисконтен центар или контактирајте не.

На мало овој производ може да го нарачате и преку интернет од НАМА, испорачуваат до адреса во Цела Македонија.

Директен линк до производот:

Кутија за Накит (30x20x21см)