Кујнски Алатки – Сет 2 (Повеќе бои) | 702-1

Шифра: 702-1 Категории: ,

Опис

Сет пластичен кујнски прибор во повеќе бои. Сетот се состои од 2 алатки и тоа: Алатка за сечење јаболко на парчиња што ги отстранува семките. Алатка за лупење со отварач за шише и вино.  

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.