Лажици сет 6 | 2011Е-12

Шифра: 2011Е-12 Категории: , ,

Опис

Сет од 6 метални лажици за ручавање.

Димензии: 20 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.