Лампиони – сет 6 (6 см) | 6-А

Шифра: 6-А Категории: ,

Опис

Сет од 6 новогодишни лампиони со светки. Димензии: 6 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.