Машинка за помфрит | 2024

Опис

Машинка за помфрит со два ножа за идеално исецкан компир. Освен компир, може да сецкате и зеленчук и овошје, за салати и гарнир.
Машинката е исклучително лесна за користење и чистење. Изработена од квалитетна пластика со цврста челична рачка. Во сетот се вклучени две сечива со различни големини изработени од нерѓосувачки челик, кои лесно се вадат и поставуваат.

Карактеристики и погодности:

  • Лесна за користење и чистење.
  • Изработена од квалитетна пластика
  • 2 сечива од нерѓосувачки челик
  • Челична рачка
  • Идеално за помфрит
  • Може да сецкате и овошје и зеленчук.

Важна напомена!
Не користете поголеми компири отколку што е отворот на ножевите, за да не ја оштетите машинката.
Доколку компирот е поголем од отворот, пресечете го на половина и поминете ги низ отворот.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.