Машинка – Супер Сецко | Б78-4

Опис

Новата генерација на Супер Сецко е тука.
Идеално за сите видови храна од зеленчук и овошје до сирење и кашкавал, може да сецкате а може и да миксате, погодно е и за правење сосови, крем, фил…

Рачката која се отстранува може да ја приклучите на 4  различни позиции по потреба. Ножевите се изработени од високо квалитетен нерѓосувачки челик и се многу остри. А има и три додатни додатоци за рендосување.

Лесно се склопува и расклопува, и исклучително лесно за чистење.
Овој супер сецко е идеална алатка за секој кујна, ќе го користите повторно и повторно.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.