Метална сталажа (57x29x23 см) | С128

Шифра: С128 Категории: ,

Опис

Повеќенаменска сталажа изработена од метал.

Димензии

Висина: 57 см
Ширина: 29 см
Должина: 23 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.