Метална сталажа (58 см) | С2047-3

Шифра: С2047-3 Категории: , , ,

Опис

Повеќе наменска метална сталажа на 3 нивоа. Димензии Висина: 58 см Дијаметар: 34 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.