Метална чинија (20 см) | 20СМ

Шифра: 20СМ Категории: , ,

Опис

Длабока чинија/здела изработена од метал.

Димензии
Дијаметар: 20 см
Висина: 5,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.