Мешалка за кафе (на батерија) |

Шифра: ca50333df78f Категории: , ,

Опис

Мешалка за приготвување фрапе, коктели и други напитоци. Работи на две батерии од 1.5v, има економичен мотор и батериите траат подолго.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.