Мушама за маса (137х137см) | 137*137

Шифра: 137*137 Категории: ,

Опис

Високо квалитетна мушама за маса. Димензии: 137х137см. Цената е за еден производ.

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.