Новогодишен лампион (15 см) | 3026-15

Шифра: 3026-15 Категории: ,

Опис

Бел новогодишен лампион со светки.

Димензии: 15 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.