Нож за леб (32 см) | ГБ-5А

Шифра: ГБ-5А Категории: , ,

Опис

Нож за леб со инокс сечиво кој го прави овој нож специфичен и со висок квалитет, кој наоѓа примена во секоја кујна. 

Димензии: 32 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.