Подметачи-Сет 6 (10 x 10см) | 1868-7

Опис

Сет од 6 подметачи за чаша изработени од бамбус достапни во повеќе дезени. Димензии: 10х10 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.