Подметачи-Сет 6 (9 см) | 1868-10

Опис

Сет од 6 подметачи за чаши изработени од бамбус, заедно со држач за истите. Дијаметар: 9,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.