Подметач (30 x 46см) | 1868-6

Шифра: 1868-6 Категории: ,

Опис

Подметачи изработен од бамбус. Дијаметар: 30х46 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.