Порцеланска патисерија (22×8 см) | М1598-1

Шифра: М1598-1 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Патисерија за сервирање торта, колачи, пецива и друга храна.

Димензии
Дијаметар 22 см
Висина 8см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.