Порцеланска патисерија (26×6 см) | М1598

Шифра: М1598 Категории: , ,

Опис

Порцеланска Патисерија за сервирање торта, колачи, пецива и друга храна.

Димензии
Дијаметар 26 см
Висина 6,5 см

 

 

За малопродажба овој производ може да го нарачате преку интернет од НАМА кликајќи на следниот линк.

Испорака во Цела Македонија.